Bydele – New York


Bydele – New York

New York er opdelt i en række bydele, som alle har deres charme og deres egen stil. De fem er Manhattan, Brooklyn, Bronx, Staten Island og Queens.

 

Manhattan

De fleste mennesker der tænker på New York tænker sikkert på Manhattan. Det er her,man finder alle skyskrabere. Wall Street og The Financial Center i USA er positioneret på den sydlige del af Manhattan. Ellers kan du her se Empire State Building, Central Park og Times Square.

 

Manhattan

 

Brooklyn

Brooklyn er blevet mere og mere trendy de sidste år. Bydelen er også den mest befolkede af New York boroughs. Her kan du finde en bred vifte af kultur fra alle hjørner af verden. Den berømte Brooklyn Bridge er en passage fra Manhattan til Brooklyn.

 

Bronx

Det er det nordligste bydele i New York, og det er her man finder den gamle klassiker baseball stadion Yankee Stadium. En anden seværdigheder er Bronx Zoo som mange turister besøger hvert år.

 

Staten Island

For at rejse til Staten Island fra Manhattan, så tager man en færge fra Battery Park. Det er gratis og bruges af ca 20 millioner hvert år. På Staten Island findes der store boligområder.

 

Queens
Det største distrikt er Queens. Her er et stort antal boligområder. For dem der er interesseret i sport findes her meget.
US Open i tennis arrengeres hvert år i Flushing Meadows. Queens er også hjem for baseball-holdet New York Mets.