Hotel – New York


Hotel – New York

The Plaza


Der er utrolig mange forskellige hoteller i New York og mange turister vælger at bo på Manhattan. Fordelen ved at opholde sig her er at du kan gå til de fleste seværdigheder. Hvis du bor i midtown, kan du både gå ned til downtown og op til Central Park (uptown). Hvilket hotel du vælger afhænger meget af hvor meget du vil betale. Man kan finde alt fra meget billige alternativ til 5-stjernede luksushoteller. Husk at når det er højsæson så er mange hoteller allerede bookede, eller der er bare de dyrere værelser tilbage. Book hotelværelse så snart du bestiller din flybillet. En anden vigtig detalje kan være at vælge et hotel som serverer morgenmad og at det er inkluderet i prisen. Mange synes det er rart at ikke søge efter et sted at spise hver morgen, mens andre foretrækker at finde et nyt cafe hver dag og se på mennesker.

Forskellige typer af indkvartering:

Hotel

Her får du et værelse med eget toilet og bad, og der er noget i alle prisklasser afhængigt af den ønskede komfort.

Vandrerhjem – Hostel

En lidt enklere indkvartering, hvor du kan dele et værelse med andre. Du skal ofte også dele toilet og et brusebad. Fordelen er at det er billigt og du kan bruge dine penge på noget andet.

Leje en lejlighed

Hvis du skulle bruge lidt mere tid i New York City end den gennemsnitlige turist, kan du kigge på leje en lejlighed. Priserne er meget varierende men måske du kan finde noget rigtig godt? På Craigslist kan du finde noget hvis du er heldig.

Tips:

  • Prøv at vælge et hotel i midtown hvis det er din første gang du besøger New York. Så har du mange seværdigheder på gåafstand.
  • Bestil dit hotel tidligt, så de bedste og billigste værelser ikke forsvinder.

Hvis du rejser i en gruppe og kan forestille dig en lidt lavere standard, så er vandrerhjem den bedste løsning. Der er flere vandrerhjem centralt på Manhattan.

 Hilton New York

 Hotel Pennsylvania

 Hotel Stanford

 Milford Plaza

 On The Ave Hotel

 Paramount

 Radisson Lexington Hotel

 Radisson Martinique on Broadway

 Sheraton New York Hotel and Towers

 The New York Palace

 The New Yorker Hotel

 The Plaza

 The Roosevelt Hotel