Shopping


Shopping

Macy's stormagasin - Copyright Macy's

Der er få byer i verden der kan tilbyde den shopping du får i New York. Du har absolut alt du kan ønskede fra billige vintage butikker til dyre stormagasiner med de nyeste fra de store modehuse. Hvorfor ikke besøge Macy’s er eller Bloomingdale’s og derefter gå ud og købe et par billige t-shirts og sweaters på Gap? Et tip er at lade vejret bestemme, hvis det regner hvorfor ikke besøge nogle af de store stormagasiner og hvis solen skinner kan du gå langs 5th Avenue og alle de forskellige butikker som the Big Apple har at byde på. New York er ikke kun de voksnes favorit, men børnene vil også finde mange spektakulære legetøjsbutikker. Oppe ved Central Park er en sådan, FAO Schwarz, er en af verdens mest prestigefyldte butikker der sælger legetøj. Hvis du er ved Times Square er det en gigantisk Toys R Us butik, der er et besøg værd selvom du ikke har til hensigt at købe noget.

 
Mange vil finde noget i New York som man ikke finder hjemme i Danmark. Alle ønsker at være noget særligt i deres egen unikke måde, og hvad kunne være bedre end second hand butikker i The Big Apple? Du vil finde mode og tøj, som kan passe ind i din garderobe. Hvis du ikke finder det i New York så finder du det ikke nogen andensteds. Sandsynligvis har du de bedste indkøbsmuligheder her og det er ingen undskyldninger.

 

Her på NewYork-City.dk vi har forsøgt at dele vores forskellige tips og artikler på en simpel måde. Du kan læse om stormagasin, tøjbutikker, forskellige markeder, boghandlere, butikker som har alt i elektronikindustrin og børnens favorit New Yorks bedste legetøjsbutikker.