Sport – New York


Sport – New York

 

Alle de større byer i USA har en bred vifte af sport for deres fans. I New York findes hold i alle de store sportsgrene i USA repræsenteret, feks baseball, basketball, amerikansk fodbold og hockey. Selv hvis du ikke er særligt interesserede af denne type aktivitet kan det stadig være en stor oplevelse at opleve en kamp med New York Yankees i baseball og New York Knicks i basket.

 

Sæsonen for baseball er typisk fra april til slutningen af september og derefter finalerne. Amerikansk fodbold spilles dog kun mellem september og december. Hockeyn er mellem oktober og april imens basketball spilles mellem november og april.

 

-Tip:

Bestil dine billetter i god tid før afrejsen. Det er svært at finde gode priser på plads og måske er alt slut. Bestilling gøres nemmest ved at klikke på et holds websted og derefter følge instruktionerne hvordan man får billetter.

 

US Open Tennis

Hvert år spilles US Open Tennis i New York. I slutningen af august kan man se den bedste tennis i verden i Queens Flushing Meadows. Turneringen tælles som en Grand Slam. Her har du en masse store kampe spillet igenem årenes løb.

 

Sista årens vinder:

2007 – Roger Federer, Schweiz

2006 – Roger Federer, Schweiz

2005 – Roger Federer, Schweiz

2004 – Roger Federer, Schweiz

2003 – Andy Roddick, USA

 

http://www.usopen.org/

 

Officielle links:

 

Baseball

New York Yankees – http://newyork.yankees.mlb.com/index.jsp?c_id=nyy

New York Mets – http://newyork.mets.mlb.com/index.jsp?c_id=nym

 

Amerikansk fotboll

New York Jets – http://www.newyorkjets.com/

New York Giants – http://www.giants.com/

 

Hockey

New York Rangers – http://rangers.nhl.com/

New York Islanders – http://islanders.nhl.com/

 

Basket

New York Knicks – http://www.nba.com/knicks